Tandbehandling i udlandet eller i Danmark?

Tandbehandling i udlandet eller i Danmark?

Mange vil gerne have en billig tandlæge når de skal til tandkonsultation eller lignende. Derfor kan man blandt andet lede efter billige tandlæge næste gang du besøger København, men der er også en række fordele ved at vælge at få foretaget sine tandbehandlinger i udlandet, såsom i Tyrkiet. Der kan du dog ikke få akutte åbningstider, hvilket jo ofte også er utroligt vigtigt. Disse fordele vil vi komme ind på herunder.

At rejse til Tyrkiet er billigere

Tyrkiet har en blomstrende budgettet turistsektor. At rejse til Tyrkiet er meget billigere sammenlignet med for eksempel at tage en tur til Spanien, Italien og endda Ungarn. Alt hvad en turist har brug for, såsom mad og indkvartering, er relativt billigt i Tyrkiet. Der er ligeledes mange overnatningsmuligheder tilgængelige i landet, lige fra budgettil luksus. Så man kan nemt finde en god indkvarteringsmulighed, der passer til ens eget budget.

Du kan tilmed spise godt for få penge i Tyrkiet, takket være en række billige restauranter og spisesteder, der er placeret nærmest overalt. Og de lokale transportomkostninger vil ikke være en hård økonomisk byrde. Der er også lokal offentlig transport og lokale taxaer, der er meget billige for turister. Rejseomkostningerne til Tyrkiet modregner aldrig de omkostninger, du sparer på dine procedurer. Faktisk vil rejsegebyrene være minimale sammenlignet med de penge, som du vil spare på dine tandbehandlinger.

Gratis tjenester

At bringe dine samlede omkostninger yderligere ned ville være de gratis tjenester, som Tyrkiet typisk tilbyder i forbindelse med et ophold. Dette inkluderer typisk gratis transport til aftaler og gratis lufthavnstransport, som holder dine lokale rejseomkostninger nede. Derudover vil den indledende konsultation med en tandlæge typisk også være gratis. Din første diagnose behandles i den indledende konsultation. Det kan koste dig mange penge i andre lande.

Nogle diagnostiske værktøjer, der kan hæve tandregning, kan afskrives, da der også tilbydes panoramiske røntgenbilleder og 3D-tomografiscanninger. Disse diagnostiske værktøjer er ikke altid nødvendige, men tandlæger i mange lande kræver disse former for teknologier, når de undersøger en patient. 

Ingen ekstra gebyrer

De fleste af de penge, som du vil skulle betale, går til den faktiske tandbehandling. For eksempel, hvis du kommer ind for en tandkrone , vil størstedelen af ​​det gebyr, du betaler, blive brugt på at skulpturere selve kronen snarere end på tandlægeafgifter, laboratoriegebyrer eller andet. I andre tilføres der ofte ekstra afgifter på grund af forsikringskrav, klinikassistenter, leje af udstyr, diagnostiske scanninger og så videre. Du kan derfor hurtigt spare hundreder eller endda tusinder på en behandling i Tyrkiet fremfor i Danmark. 

Dette indlæg har 6 kommentarer

 1. Liva Q.

  Kurser-ledige.dk Hej, God læsning 😉 Liva

 2. Johan A.

  Kurser-ledige.dk Hullehøj,
  Fedt 🙂 Johan

 3. Eva D.

  Hey, Kurser-ledige.dk God nyhed 🙂 På forhånd tak. Eva

 4. Johan X.

  Hawdy
  Fedt coverbillede! ;-P Venligste hilsner fra. Johan X.

 5. Felix B.

  Heja, Kurser-ledige.dk Jeg havde faktisk glemt jeres magasin, men fed artikel her!
  Fortsat god dag

 6. Oliver A. G.

  Kurser-ledige.dk Hullehøj,
  Kommer i med en opfølgning? Pft.. Oliver

Skriv et svar