Om lidt er kaffen klar til dig

Om lidt er kaffen klar til dig

Sæt dig godt til rette. Ta’ kaffekoppen med ind i stuen, sæt dig i sofaen og…hov, hvor fa’en skal du nu gøre af din kaffekop. Hvis du stiller den på sofabordet skal du rejse dig op hver gang du skal have en tår. Hvis du stiller den i vindueskarmen skal du vride dig hver gang du skal have en tår. Du kan også have koppen i skødet, men det er lige så upraktisk som det lyder. Så sidder du ikke godt og du kan ikke slappe ordentligt af. Du har brug for en Kopholder til sofa.

Mange muligheder for at slappe af i sofaen
Du har sikkert prøvet de forskellige andre muligheder, vi lige har nævnt, og du har med garanti også prøvet at spilde i sofaen eller ud over dig selv. Vi ved begge to godt, at hverken kaffe eller rødvin er det fedeste at få på sofaen. Med kopholderen skal du ikke bryde hovedet mere, din kop vil stå lige ved siden af dig uden du skal rejse dig op, vride dig eller spilde ud over dig selv.

Hvor kan den stilles henne?
Du kan sætte kopholderen på sofaens armlæn og lige gyldigt hvad du drikker, om det er kaffe, vin eller sodavand, så det kan være i kopholderen. Der kan nemlig både stilles glas, flasker, dåser og krus i den og det er både til varme og kolde drikke. Og hvis der er en håndtag på koppen, hvilket der jo for det meste er, ja, så er der en åbning til det også. Materialet er oftest lavet i silikone, så er der nemlig ikke noget, der glider nogen steder hen, hverken koldt, varmt eller fugtigt. Hvis du spiller lidt i kopholderen, kan du blot tørre det af med en fugtig klud også er den ren igen.

Er du klar til at indtage sofaen?
Hvis du har børn omkring dig, en nysgerrig kat eller en glad hund, er dette også det perfekte og sikre valg for dig. Og nu kommer det bedste: du kender godt det der med, at du er lige ved at falde i søvn til tv-programmet men har et glas eller en kop stående i uheldigt sted. Det er der ikke noget med længere, du kan roligt falde i søvn og lade koppen, dåsen eller glasset stå. Det bliver stående til du vågner igen. Vi kan ikke garantere at kaffen stadig er varm når du vågner, det er på egen regning. Hyg, hvil, sov sikkert. 

 

Dette indlæg har 5 kommentarer

 1. Elliot N.

  Hej med jer, Jeg gad godt lige tilmelde mig nyhedsbrev, men har i ikke fået det endnu?
  Fortsat god dag, Elliot N.

 2. Mynte A. H

  Howdi Fedt coverbillede! 🙂 Mynte

 3. Frederik F.

  Heej
  Nu har jeg ikke været læser her særlig længe, men det er nogle meget velskrevne artikler. 🙂
  Rigtig god aften. Frederik

 4. Aya C.

  Konge artikel Kurser-ledige.dk
  Nu har jeg ikke været læser her særlig længe, men det er nogle meget velskrevne artikler. 😉
  Fortsat god aften. Aya

 5. Adam I.

  Heja Kurser-ledige.dk Og hvorfor så det? Venligste hilsner fra. Adam I.

Skriv et svar