Tips og tricks til dig, der skal i gang med at male

Tips og tricks til dig, der skal i gang med at male

Når solen begynder at skinne, begynder vi at kigge nærmere på vores hjem. Det er som om solens stråler minder os om og viser os alle de ting, der trænger til en kærlig hånd og trænger til at vi gør noget ved. 
Og maling af dit hjem er en af de ting, rigtig mange danskere går i gang med i løbet af foråret og sommeren.

Dit hjem og din have bliver shinet op
Det kan være at du trænger til at male dine vægge i en ny farve, fordi den gamle er blevet trist er se på, er afskallet mange steder eller du bare er blevet træt af den farve. Det kan også være at dit træværk på terassen og i stuen trænger til en ordentlig omgang fornyelse og forfriskelse. Nogle nøjes også med at give deres døre og paneler en ny omgang, for at friske huset op. Det gør rigtig meget for et hus, når væggene og loftet males også selvom du vælger den samme hvide farve, som du hele tiden har haft. Og det er heldigvis ikke så svært at gøre sig, så det er et fint DIY projekt – Do It Yourself.

Frisk op og forny din indretning med maling
Du finder forskellige tilbud på maling her maling tilbud og kan selv vælge hvilken type maling du går efter. Mange steder reklamerer med kvalitetsmaling til lav pris, hvor du samtidig kan få rådgivning og gode råd til hvordan du skal bære dig af med det. Nogle butikker er begyndt reklamere mere og mere for at de sælger miljømærket maling, så man ikke skal være bange for at indånde kemikalier, der er farlige for hjernen og for kroppen.

Test inden du beslutter dig
Du kan alle steder for lov til at få en test med hjem af forskellige farver, så du er sikker på at du har valgt den rigtige farve. Nogle steder tilbyder lyse farver gratis og andre tilbyder at man kan købe en farvetest. Under alle omstændigheder er det en god ide, at være sikker på den farve du vælger, så du bliver glad for det i længden.

Der skal dækkes af før du maler
Før du går i gang med at male, skal du dække godt af, så du ikke rammer noget, der ikke skal rammes. Det gør rengøring meget nemmere. Du kan købe afdækning hos alle butikker og der kan du enten vælge afdækningsplastik, filt eller pap. Og hvis du går all in kan du også købe en dragt eller anden beklædning.

Dette indlæg har 9 kommentarer

 1. Matheo L.

  Kurser-ledige.dk – Hawdy,
  Kan man blive forfatter hos jer? Rigtig god dag, Matheo L.

 2. Asta L.

  Fedt – Kurser-ledige.dk
  Mega dejligt med en god nyhed.. Mvh.

 3. Lea K.

  Hej
  Det er så dejligt at se at der andre der også er totalt vilde med det her 😉
  Rigtig god dag, Lea

 4. Loui H. H

  Heej Mega dejligt med en god nyhed.. Venligste hilsner fra

 5. Maja H.

  Konge artikel, Kurser-ledige.dk Velskrevet, og jeg er i øvrigt enig med jer Fortsat god aften, Maja

 6. Karl X.

  Howdi – Kurser-ledige.dk
  Tak for at dele nyheden 😀 Karl

 7. Astrid O.

  kære Fin artikel 🙂
  Med venlig hilsen

 8. Isabella K.

  Kurser-ledige.dk – Konge artikel, Du skriver virkelig gode artikler, jeg vil følge med løbende.
  På forhånd tak, Isabella

 9. Loui J.

  Kurser-ledige.dk – Hullehøj, Fedt fedt fedt! 😉
  Venligste hilsner, Loui

Skriv et svar