Nye døre til dit hjem gør meget

Nye døre til dit hjem gør meget

Dine døre i dit hjem bliver også slidt. De bliver åbnet og lukket konstant, får måske puf med hoften eller spark med foden og får mærker hist og pist og det kan ses. Derfor er døre et super godt sted at starte hvis du vil lave noget nyt til dit hjem. Det kan være med til at tilføre dit hjem noget lys, moderne og nyt liv og udvalget af indvendige døre er kæmpe stort, du skal bare vælge, hvad du helst vil have og hvad du er mest til.

Funktion og æstetik

Selvfølgelig skal en dør være funktionel, men når det er sagt findes der så mange forskellige indretningsmuligheder for dig når du er på udkig efter nye døre til dit hjem. Det er rigtigt at du skal bruge mange døre, vi har jo aldrig kun én dør i vores hjem. Og netop derfor kan du vælge at købe døre som har detaljer, som matcher din personlighed og dit hjem og den stil som du kan lide at have omkring dig. Du kan få det som du vil have det så du kan sætte dit helt eget præg på dit hjem.  

Men selvfølgelig skal alle døre altid tilpasses dit hjem, hvis du har et hyper moderne hus, så vil det se lidt underligt ud, hvis du køber døre, som ikke er tidssvarende og ikke passer til resten af dit hjem og din stil. Stuk passer sjældent godt til beton og gråt i gråt, alt det kan du heldigvis også finde inspiration til på nettet.

Mode og stil

Det er sjældent at man tænker på dørene som noget af det første, der skal udskiftes i en bolig, men hvis du nu tager et ordentligt kig på dine døre. Start med dørene nærmest entreen og bevæg dig så rundt i dit hjem og tag værelse for værelse og stue for stue og kig på dørene og se om du kan se hvordan slitage og andre småskavanker har fået dørene til at falme og måske endda se gamle og kedelige ud.

Så i stedet for at male hele huset, så start måske bare med at male stuen og skift alle dørene til franske døre eller lignende og se om det ikke også giver et godt løft. Der findes mange forskellige typer af døre fra de helt hvide og glatte døre, til døre der er lavet i træ og franske døre der giver et andet udtryk. Det kan også være skydedøre eller fyldningsdøre.

Læs også Gode grunde til at vælge franske døre i dit hjem hos dk-onlinebyggecenter.dk.

Skriv et svar